Coș de cumpărături

Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin

Product Categories

Recent Products

On sale Products

Best Sellers

Product Reviews

 • Pachet Slabire

  Terapeut Nutriționist Dan Mateescu | Programul Formula for Weight Loss (182,00lei)
  reviewed by MARIANA


  Sunt cam 2 saptamani de cand cu ceva scepticism comandam pachetul cu suplimente si dieta personalizata. Nu am inceput din prima zi ci am citit si recitit materialul scris. Asupra mea a avut un efect de convingere, ca o demonstratie stiintifica, si am plecat cu umplerea camarii cu mancaruri permise.
  Spaima de foame a disparut, cand ma plictiseam de pastrama mancam telemea sau mozzarela sau cascaval, apoi gratare, pui la rotisor, peste pe care l-am prajit……Mi-a fost teama de ficatul meu gras ca va spune ”nu mai pot” (in lipsa bilei si a enzimelor”, dar anghinarea, andivele m-au scutit de chin.
  Ca sa nu o mai lungesc, mamaia de 56 de ani si 105 kg,cat aveam, l-a vazut azi dimineata pe 98,4 pe cantar!
  Nu mai am foamea animalica si cu lesin, nu ma mai dor genunchii la mers cu papuci plati, incep sa incap în costume marimea 50, si mai ales ma pot uita in oglinda ( incepe sa dispara gusa si fata porcelina), deci nu mai sunt depresiva.
  Acum abia astept sa vina dimineata, nu ca sa beau cafeaua ci sa vad daca chimia isi face treaba si acul cantarului coboara. Mi-e dor sa-l vad pe 97, 95 si de ce nu pe 80 (de kg pe afisajul cantarului). Doresc sa VA MULTUMESC ca materialul scris e asa logic si convingator de mi-a castigat intai mintea, (cuvintele parca ar fi alese de un cunoscator al NLP, ca la mine au rezonat imediat). Cand au aparut rezultatele, am castigat increderea si s-a trezit si vointa. E ca la o problema e matematica, in ipoteza data, urmand pasii, obtinem in mod sigur rezultatul!

  View this product →
 • Pachet Slabire

  Terapeut Nutriționist Dan Mateescu | Programul Formula for Weight Loss (182,00lei)
  reviewed by ANCA S


  In primul rând va multumesc pentru dieta care mi-ati recomandat-o. Am deja 3 săptămâni si am slăbit 10 kg. Am continuat tot cu prima faza pentru a avea rezultate mai bune. Am avut si o abatere dupa doua săptămâni, am fost la nunta si am mâncat felia de tort dar numai atât. Acum am observat ca slabesc in jur de 2 kg pe saptamana.

  View this product →